Finding Flow

Life Coaching

Wil je graag aan de slag met een concreet vraagstuk zoals meer zelfvertrouwen krijgen, zodat je meer durft in je studie en lekkerder in je vel zit, meer ruimte creëren in je hoofd omdat je zoveel nadenkt, meer leuke dingen doen, zodat je meer kunt genieten? Lees dan hieronder wat ik voor je kan doen.

Individuele coaching

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij jouw flow vraagstuk? Dit kan face to face in mijn praktijk in Enschede-Zuid of via Skype. We stemmen dit even telefonisch of via email af.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Je gaat naar huis met inspiratie, nieuwe inzichten over jezelf en met opdrachten om tussentijds mee aan de slag te gaan, zodat je je blijft ontwikkelen.
  • Je gaat andere dingen doen, zodat je lekkerder in je vel zit, je blijer wordt en meer kunt genieten. Dat heeft een spill-over effect naar je studie, zodat je daar anders tegen presteren aan gaat kijken en het op jouw manier gaat doen die bij jou past.
  • Al mijn enthousiasme, passie, aandacht, kritische vragen en mijn inlevend vermogen met jou mee te voelen.

 

Coaching in een kleine groep

Er zijn mogelijkheden om in een kleine groep te werken van maximaal 5 studenten, zodat je van elkaar kunt leren en elkaar kunt inspireren. Je kunt je individueel aanmelden of als groep bijv. met een groep studiegenoten.

Coaching in een kleine groep levert het volgende op:

  • Je zit allemaal in hetzelfde schuitje. Als je open durft te zijn in een groep, dan kun je anderen daarmee raken en inspireren. Iedereen maakt hetzelfde mee, alleen durft niet iedereen daarover te praten. Je voelt je dan alleen, omdat je denkt dat je de enige bent. Je bent niet de enige als je je open stelt, dan kun je daar heel veel voor terug krijgen. Dan is de groep heel krachtig. Ik heb studenten in groepen gecoacht bij hun stageperiode. Ik merkte dat er veel mooie dingen gebeurden en mensen echt geïnspireerd werden door wat anderen deden en door de vragen die iedereen elkaar stelde.
  • Aangezien ik zelf sfeergevoelig ben, kan ik goed een veilige sfeer neerzetten, ook in een groep. Je krijgt mijn vertrouwen, enthousiasme, passie, kritische vragen en mijn inlevend vermogen.
  • Het voordeel van een groep is dat je elkaar kunt motiveren met de opdrachten aan de slag te gaan en elkaar kunt steunen in moeilijke tijden. Je weet wat elkaars thema’s zijn en dan kun je elkaar helpen.

Mocht je graag begeleid willen worden in meer flow in je leven, stuur me dan en mail via andrea@findingflowlifecoaching.com of stuur een bericht via het contactformulier.